Barion Pixel

Rólunk

ZOONO GROUP

A Zoono Group egy Új-Zélandon alapított, és az Ausztrál Értéktőzsdén jegyzett (ASX:ZNO) vállalatcsoport, amely napjainkban az antimikrobiális védelem vezető szakértője.

 

A Zoono a tartós és környezetbarát antimikrobiális megoldások egyedi fejlesztésére, gyártására és globális forgalmazására szakosodott.

 

A Zoono Group a „ZOONO formulával” összefüggésben számos szellemi tulajdont fejlesztett ki és birtokol. Egyedi, antimikrobiális technológia, amely bármilyen felülethez kötődik és elpusztítja a kórokozókat, beleértve a baktériumokat, vírusokat, algákat, gombákat és penészgombákat is. Bizonyított hatékonysággal és hosszútávú védelemmel nyújt egyedi megoldásokat a hagyományos fertőtlenítőszerekkel szemben.
 
Napjainkra a ZOONO Group létrehozott egy globális hálózatot, amely 42 országban biztosítja a termékpaletta elérhetőségét.
 
A ZOONO Group, mint piacvezető a saját területén, folyamatosan új termékekés ipari megoldások fejlesztésén dolgozika megfelelő tudományos, műszaki és képzési támogatás kihasználásával.
 
ZOONO MAGYARORSZÁG
 
Magyarországon a ZOONO termékek megjelenését az a tény hívta életre, hogy a hazai piacon nincs még egy olyan készítmény, amely a hagyományos fertőtlenítőszerekkel szemben hosszútávú, környezettudatos és hatékony védelmet biztosít a kórokozók ellen mind az otthoni, mind az ipari felhasználás területén.
 
MI A CÉLUNK?
 
Elkötelezett vállalatként szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni és eljuttatni a ZOONO termékeket, hiszen az elmúlt időszakban világossá vált, mennyire fontos a vírusok és baktériumok elleni állandó védelem.
 
Szeretnénk, ha az emberek mindennapjainak része lenne a megelőzés, amely segítséget nyújthat a világméretű járványok elkerülésében.
 
Szeretne megismerkedni cégünkkel és termékeinkkel?
Részletekért keresse szakértő kollégáinkat a megadott elérhetőségeinken!