Barion Pixel

Szolgáltatásunk

Elektrosztatikai eljárás- Fertőtlenítő szolgáltatás

 

Munkahelyünkön és otthonunkban is számos olyan felülettel érintkezünk, amely elkerülhetetlen a mindennapok során. A különböző tárgyak és berendezések folyamatos fertőtlenítése lehetetlen, ezért érdemes hosszútávú megoldást választanunk kollégáink és családunk védelmére egyaránt.

 

ZOONO termékei hosszútávú és folyamatos védelmet nyújtanak minden felületen, legyen szó berendezésekről vagy a bőrünkről. Termékünk, ZOONO egy színtelen, szagtalan, környezetbarát, nem korrodáló, ember, állat és növénybarát formula, mely elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészgombákat.

 

A hagyományos fertőtlenítési módszerek a fertőtlenítés után, csak rövid ideig képesek csíramentesen tartani a bőrt és a felületeket, már egy használat után visszatérhet a fertőzés veszélye. Szolgáltatásunkkal akár 30 napra biztosítjuk a felületvédelmet ZOONO formulájának köszönhetően.

 

Ez a szolgáltatás egy képzett személyzet által végzett egyszerű és gyors folyamat.

A szoba méretének megfelelő mennyiségű ködöt alkalmazunk, annak biztosítására, hogy a hatóanyag minden felületre a szükséges mértékben eljusson. Az elektrosztatikus fertőtlenítési eljárás negatív töltéssel tölti fel a kiporlasztott részecskéket, ezáltal a legeldugottabb helyekre is eljut.

 

Az eljárás nem igényel különleges előkészületet, egy átlagos takarítás után elvégezhető a felületek fertőtlenítése, majd a kezelést követően is csak a tisztántartásra kell törekedni.

 

Munkahelyi fertőtlenítés:

Tudja biztonságban kollégáit, hiszen egy egyszeri kezelés akár 30 napon keresztül nyújt védelmet!

 

Otthoni fertőtlenítés:

Családja egészsége az elsődleges, így érdemes az otthonában is rendszeresen fertőtleníteni. A ZOONO-val szerencsére elég havonta egyszer lekezelni otthonát a tartós védelem érdekében.

 

Egyedi ajánlatért forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

KAPCSOLAT