Barion Pixel

Hírek

Egy újabb vizsgálati eredmény a ZOONO hatékonyságáról a Kiskunhalasi Járványkórházban

A járványkórházban európai szintű műszaki felszereltségű és tudású alkalmazottak napi szinten megfeszített munka mellett a koronavírus leküzdésén dolgoznak. Ebben a küzdelemben szerettük volna őket segíteni, hiszen a ZOONO technológia lehetővé teszi, hogy alkalmazásával hosszútávú, hatékony védelmet tudjunk biztosítani. Mindezt gazdaságos, gyors és környezetkímélő módon.

Bővebben

Kétségeid vannak a fertőtlenítőszerek hatékonyságát illetően? A ZOONO termékei az Országos tisztifőorvos szerint is biztonságos védelmet nyújtanak!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai álláspontja alapján a ZOONO termékei hatásosak, antimikrobiális spektrumuk lefedi a vírusokat is, és a felhasználásuk a használati utasítást betartva biztonságos.

Bővebben

Milyen veszélyek leselkednek gyermekeinkre?

Az iskolakezdés normál időszakban is megnehezíti a szülők életét, hiszen azzal, hogy a gyermekek újra közösségbe mennek előszeretettel indulnak el a különböző vírusok és csoportos megbetegedések az intézményekben. A jelenlegi helyzetben ez fokozottan érvényes, hiszen egy enyhe lefolyásos betegség is jelentős nehézségeket tud okozni a többi gyermeknek, a szülőknek és az intézménynek. Alábbiakban összegyűjtöttük, hogy a tanév indulásával, milyen tényezők okozhatnak problémát, illetve abban is segítünk, hogyan tudhatod gyermeket biztonságban akkor is, ha távol vagy tőle.

Bővebben