Barion Pixel

Milyen veszélyek leselkednek gyermekeinkre?

Az iskolakezdés normál időszakban is megnehezíti a szülők életét, hiszen azzal, hogy a gyermekek újra közösségbe mennek előszeretettel indulnak el a különböző vírusok és csoportos megbetegedések az intézményekben. A jelenlegi helyzetben ez fokozottan érvényes, hiszen egy enyhe lefolyásos betegség is jelentős nehézségeket tud okozni a többi gyermeknek, a szülőknek és az intézménynek. Alábbiakban összegyűjtöttük, hogy a tanév indulásával, milyen tényezők okozhatnak problémát, illetve abban is segítünk, hogyan tudhatod gyermeket biztonságban akkor is, ha távol vagy tőle.

 

Távolságtartás hiánya

Hiába hallják már több mint féléve, és hiába a felügyelet, a gyermekek bizony játszanak, közel mennek egymáshoz és megérintik egymást. Számukra ez a természetes és ösztönös, így hiába is próbálunk tenni ellene.

Maszkviselés elmaradása

Természetesen nem várhatjuk el a gyermekektől, hogy az iskolában töltött időt maszkot viselve töltse el, hiszen nemcsak kényelmetlenséget okozna számára, de vélhetőleg a koncentrációs készségére is hatással lenne. Ebben a helyzetben viszont, a zárt térben könnyebben terjedhetnek a baktériumok és vírusok, hiába ültetik egymástól nagyobb távolságra a gyermekeket.

Felületek fertőtlenítésének gyakorisága

Természetesen minden iskola számára előírás, hogy rendszeresen fertőtlenítsenek és takarítsanak, azt azonban egy intézménytől sem várhatjuk el, hogy minden egyes érintés után lekezeljék az adott felületet, ezáltal kialakulhatnak bizonyos pontok az épületben, amelyen két fertőtlenítés között megmaradnak a kórokozók, ilyenek például a kilincsek, a villanykapcsolók és a korlátok.

Tömegközlekedés

Nagyobb gyermekek esetében természetes, hogy önállóan közlekednek, ami azzal jár, hogy a tömegközelekedési eszközökön váró kockázatokkal is számolnunk kell. A járműveken a csúcsidőszakban szinte lehetetlen a távolságtartás, az egyetlen eszközünk a védekezésre a helyes maszkviselés, amire érdemes rendszeresen felhívni gyermekünk figyelmét.

Étkezés

Akár egy szendvicsről van szó, akár a menzáról, a gyermekek előszeretettel kóstolnak bele a másik ételébe. Ez akárcsak az érintés, ösztönösen működik náluk, így azon kívül, hogy többször felhívjuk a figyelmét arra, hogy ne csináljon ilyet, nem tehetünk többet.

Hogyan nyújtsunk védelmet, ha nem lehetünk mellettük?

Indítsuk ZOONO-val a napot! A ZOONO egy olyan formula, amely az összes ma ismert patogénnel szemben hatékony védelmet nyújt úgy, hogy nem tartalmaz emberre és állatokra veszélyes toxinokat, alkoholt, kémiai vegyszereket, hiszen fizikai úton pusztítja el a kórokozókat. További előnye, hogy hatását hosszútávon fejti ki, így hatékony védelmet nyújt az iskolában töltött időre.

 

Tudd biztonságban az egész családot, rendelj 4 darabos kiszerelést és mi ingyenesen kiszállítjuk!

Vissza

Hozzászólások

Beata

2021-01-23 23:24:54

Ha reggel bekenem a gyerekek kezét és az iskolában rányomják a kötelező alkoholos fertőtlenítőt, az rontja a Zoono hatását?

Zoono Hungary Kft.

2021-02-03 09:20:24

Kedves Beáta! Az iskolákban/bevásárlóközpontokban használt alkoholos kézfertőtlenítők nem befolyásolják a ZOONO hatását, kizárólag erős, ipari készítmények tudnak kárt tenni a ZOONO-ban. Érdemes azonban az iskolával egyeztetni erről, igény esetén a ZOONO-t használó gyermekek esetében el tudnak tekinteni a rendszeres fertőtlenítéstől, így elkerülve a bőr kiszáradását.

Rangits Adrienn

2021-05-20 12:38:13

Tisztelt Zoono! Érdeklődnék, hogy hány adag van pl. 500 ml literes kézfertőtlenítőben? Kb. mennyi ideig elég egy nagycsaládban? Köszönettel: Adrienn

Szólj hozzá

A szükséges mezők (*) kitöltése kötelező. HTML kód nem engedélyezett.

Az adataim kezeléséhez hozzájárulok.